True
Lachen.TV - TV kijken via internet, de beste Lachen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Who is America? - Alle afleveringen
Who is America?
Who is America?: Aflevering 7

Billy Wayne voelt oud-Congreslid Barney Frank aan de tand over feiten en nepnieuws rond Trump en Hillary Clinton. Erran laat zien hoe het gevaar van het liberale Antifa moet worden aangepakt en voorkomt en passant als radicale lesbienne een complot waarbij baby's zijn betrokken. Tot slot bespreekt Gio onder het genot van een hapje en een drankje zijn eigen moordneigingen met O.J. Simpson.Who is America?
Who is America?: Aflevering 6

Onder meer: Billy Wayne probeert te bewijzen dat de opwarming van de aarde een complot is en dat Hillary Clinton niet is wie ze beweert te zijn. Thuis bij een realityster legt Erran uit hoe je een terroristische aanslag in de badkamer kunt voorkomen. Dr. Nira wil een bevalling aan den lijve ondervinden en Rick Sherman laat een culinair recensent kennismaken met zijn kookkunsten.Who is America?
Who is America?: Aflevering 5

Ex-gedetineerde Rick Sherman treedt als dj op met een zelfgeproduceerde bajes-dance-track. Billy Wayne Ruddick praat met Trumps oud-campagneleider over racisme en vrouwonvriendelijkheid. Gio Monaldo probeert een steenrijke internet-ondernemer als weldoener af te schilderen. OMGWhizzBoyOMG voelt weer een sheriff aan de tand en Erran Morad gaat in gesprek met een wapenfanaat.Who is America?
Who is America?: Aflevering 3

Sacha Baron Cohen toont de conservatieve politicus en oud-rechter Roy Moore een apparaat waarmee je pedofielen kunt opsporen. Ook heeft hij een discussie over gevoelige onderwerpen met wetgever Chip Limehouse en rapper Bone Crusher, laat hij drie Trump-aanhangers zien hoe je eenvoudig illegale Mexicanen kunt vangen en doet hij mee aan een rap-battle in Atlanta.Who is America?
Who is America?: Aflevering 2

Politicus Jason Spencer leert hoe je terroristen afweert door met de billen bloot te gaan en Corinne Olympios doet alsof ze meehelpt in de strijd tegen ebola. ABC-coryfee Ted Koppel mengt zich in het inauguratiedebat, Dick Cheney signeert een waterboard-setje en burgers in Arizona krijgen te horen dat er in hun gemeente een mega-moskee wordt gebouwd.Who is America?
Who is America?: Aflevering 1

In deze veelbesproken aflevering krijgt politicus Bernie Sanders praktische tips over welvaartsverdeling, begint een ex-gedetineerde een kunstproject en doet een Israƫlische kolonel wapenlobbyisten en congresleden wat verfrissende ideetjes aan de hand om de veiligheid in de Verenigde Staten te vergroten.