True
Lachen.TV - TV kijken via internet, de beste Lachen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

19-01-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting MVV Maastricht - Jong FC Utrecht

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Helmond Sport - Jong PSV

21m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Eindhoven - De Graafschap

18m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting TOP Oss - Telstar

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Den Bosch - Roda JC

21m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Excelsior Rotterdam - sc Heerenveen

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Eindhoven - De Graafschap

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 19 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 januari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Willem II - Jong Ajax

21m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 19 januari.



Sporen van Slavernij
Sporen van Slavernij: In deze aflevering vindt acteur Everon Jackson Hooi de sporen van zijn tot sla

Acteur Everon Jackson Hooi vindt de sporen van zijn tot slaaf gemaakte voorouders terug op een plantage op Curaçao. En hij doet een bijzondere ontdekking over zijn roots op Bonaire.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Mona Keijzer vindt dat de politiek de zorgen van Nederlanders over teveel inwoners serieus moet nemen. * Wouter de Winther neemt ons mee door de politieke week. * Jan Paternotte waarschuwt VVD en NSC voor 'historische blunder'. * Haagsche Historie: Ed Nijpels neemt ons mee terug naar 1986.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 5 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 januari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Een oplossing voor Gaza? Het oprichten van een Palestijnse staat is de enige manier om de problemen tussen Israël en Hamas op te lossen, vinden de Verenigde Staten. Israël maakt bezwaar. We spreken de in Nederland woonachtige Palestijn Wasim Abueleyan. * Vergunningsplicht voor glazenwassers. Zaanstad legt als eerste gemeente in Nederland een vergunningsplicht op aan glazenwassers. Burgemeester Jan Hamming hoopt zo malafide glazenwassers aan te pakken. * Eurocommissaris Vestager over de gevaren van AI. Eurocommissaris Margrethe Vestager is bezig met een wet die kunstmatige intelligentie aan banden moet leggen, de Artificial Intelligence Act.



Klem
Klem: Afl. 2

Hugo vreest dat Marius en Kitty in een maffia-oorlog belanden en probeert ze over te halen om de wijngaard terug te verkopen aan Isabella Garboni, de dochter van de vorige eigenaar. Maar dan vindt Marius uit dat die maffiadreiging waarschijnlijk schromelijk overdreven is. Of toch niet?





De aarde beeft
De aarde beeft: Afl. 2

Lang voordat het gas wordt aangeboord wordt een andere brandstof uit de grond gehaald: turf. De provincie is sinds het eind van de 19e eeuw grootleverancier van graan. In het Groninger land zie je ze nu nog van verre opdoemen: de herenboerderijen van de rijke graanboeren uit die tijd. Tegelijk is er grote armoede. Aandacht voor herenboeren en arbeiders, ras-Groninger Johan Remkes en de betekenis van een andere ras-Groninger: activist Fré Meis. Winfried Baijens spreekt met een teler van nog meer Gronings goud: aardappelen. Over rijk en arm, de aard van de Groninger, 'woordkarigheid' en Groningen als wingewest.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 2

Vrouwen die rond hun 45e levensjaar psychische klachten krijgen, doen er goed aan om te laten uitzoeken of dit is gerelateerd aan de overgang. Uit nieuw onderzoek blijkt dat de overgang verborgen psychische aandoeningen versterkt en hierdoor aan het licht brengt.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 14

In Groningen wonen Daphne en Daan in een bovenwoning die ze zonder enige ervaring in zeven maanden tijd hebben verbouwd. Tegelen, kitten, schilderen; alles hebben ze zelf gedaan. Hun gedeelde liefde voor tweedehandsspullen komt overal in huis terug. * Adrie Oppers kweekt op zijn kwekerij in het Brabantse Middelbeers veel verschillende groenten, maar zijn trots is witlof. Alain leert alles over deze bittere, witte lekkernij. * Landgoed Oude Buisse Heide staat bekend om zijn befaamde bewoners: dichteres Henriëtte Roland Holst en haar man Richard. Boswachters Miranda en Donald zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van dit bijzondere landgoed.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 5

Op Moederdag wordt Nicole door drieling Nova, Mae en Ivy in het zonnetje gezet. Lang genieten is er niet bij, want er staat voor haar een 21-kilometerloop op het programma. Kevin zal met de drieling langs de lijn staan, maar hij vergeet iets. Tatiana wordt geconfronteerd met de zieke Hope, die vanwege ademhalingsproblemen met spoed wordt opgenomen op de intensive care. In Almere bereiden Carlo en Fahishta zich voor op de eerste dag op de opvang voor hun drieling Naila, Justice en Joah. Na maanden luiers verschonen, hebben ze nu even tijd voor elkaar, maar is Fahishta hier wel klaar voor?



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 19

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Vriendinnen Esther en Martine gaan op een dubbeldate met vrienden Hans en Jaap. Martine en Jaap hebben elkaar helemaal gevonden en willen niet meer weg. Is die klik er ook tussen Hans en Esther?







Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4728

In de winter is er veel minder eten voor de dieren in de natuur. Welke slimme trucs hebben zij om de winter te overleven? Sommige dieren, zoals egels of slaapmuizen, doen een winterslaap om energie te besparen. Andere dieren, zoals eekhoorns, gaan in winterrust. Ecoloog Julia vertelt Janouk wat er dan gebeurt. Ook brengen ze een bezoek aan de egelopvang. Met boswachter Jaël gaat Janouk op zoek naar sporen van dieren in het bos. Ridder William bereidt zich voor op de winter.





De Faker
De Faker: Afl. 10

In Almelo woont de familie Maathuis en April Darby gaat bij ze langs. Zal zij er op het springkussen achterkomen wie de Faker is?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 16

In Oss werken zorginstellingen in een wijk nauw samen, en dat werkt: 'Je ziet nu dat ze van elkaar weten wat ze doen' * Twee derde woningen moet 'betaalbaar' worden in Zuid-Holland * Milieudefensie spant zaak aan tegen financiele instelling * Vergunning moet malafide glazenwassers tegengaan in Zaanstad



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: 20 Weetjes Over Brookhaven RP!🏡

20 Weetjes Over Brookhaven RP!🏡 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 14

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Puck pakt Ryan flink terug als ze denkt dat hij verhalen verzint over haar moeder. Maar zi

Puck pakt Ryan flink terug als ze denkt dat hij verhalen verzint over haar moeder. Maar wat moet ze doen als blijkt dat die verhalen niet verzonnen zijn?



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Tess Merlot en Ben Cramer treden op met hun nieuwe single, het Franstalig duet Je n'ai plus 20 ans. * Kristie Boogert volgt de Australian Open op de voet. * Abdelkader Benali deelt zijn cultuurtips met ons. Waar zijn de meest bijzondere tentoonstellingen te zien? * Arie Boomsma is 50 jaar geworden en viert dat bij ons. Hoe hij zo fit blijft, vertelt hij in zijn nieuwe boek Gezonde Routines. * Robèrt van Beckhoven maakt een verjaardagstraktatie voor Arie Boomsma.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 18

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 4

De vrolijke dochter Nova van Ruben en Dana heeft in het eerste jaar van haar leven al veel te verduren op medisch gebied. Ondanks alles blijft ze vrolijk en houden ze hoop. Wanneer ze dan overlijdt, is het verdriet diep en zwaar. Toch ontstaat er iets moois, wat Ruben en Dana zien als een cadeautje van Nova. * Henk Hoekzema mist zijn lieve vrouw Madzen. Hij maakte zelf het grafmonument, als onderdeel van het rouwproces. * Als groep van acht vriendinnen zijn ze hecht. Als Inge, de verbinder van de groep, ziek wordt, staan ze om haar heen en helpen elkaar door de moeilijke tijd. Inge blijft een onderdeel van de groep, ook nu ze er niet meer is.



OnneDi
OnneDi: De Jagende Seriemoordenaar: JAAGT op JONGE VROUWEN in de WILDERNIS? (DEEL 1) | MISDAAD & MYS

Maak kennis met Surfshark en profiteer van mijn Exclusieve deal met mijn code + tot wel 6 maanden gratis. Klik op deze link: Klik hier code: ONNEDI (LET OP: Reclame) ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ TWITTER - Klik hier FACEBOOK - Klik hier SNAPCHAT - Dionnetje1990 ▻ E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl





Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE MUZIKANT | Kinderliedjes | Minidisco #shorts

#shorts van het kinderliedje: De Muzikant. Ik bespeel de piano, de trombone, de doedelzak en de trompet! Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST DE MUZIKANT Kom op, handen in de lucht En volg de muziekfreak Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De piano Piapiapiano piano piano Piapiapiano piapiano Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De trombone Humpahumpahumpapa Humpapa humpapa Humpahumpahumpapa Humpahumpapa (Piano!) Piapiapiano piano piano Piapiapiano piapiano Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De doedelzak Nananananananananananana Nananananananananananana (Trombone!) Humpahumpahumpapa Humpapa humpapa Humpahumpahumpapa Humpahumpapa (Piano!) Piapiapiano piano piano Piapiapiano piapiano Wohwohwohwoh! (Wohwohwohwoh!) Yeahyeahyeahyeah! (Yeahyeahyeahyeah!) Uh-oh (Uh-oh!) Uh-oh (Uh-oh!) Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De trompet Tutututututututututututututututu Tutututututututututututututututu (Doedelzak!) Nanananananananananannana Nananananananananananana (Trombone!) Humpahumpahumpapa Humpapa humpapa Humpahumpahumpapa Humpahumpapapa (Piano!) Piapiapiano piano piano Piapiapiano Piapiano (Trompet!) Tutututututututututututututututu Tutututututututututututututututu Ik ben een muzikant! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes





Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE MUZIKANT | Kinderliedjes | Minidisco

Videoclip van het kinderliedje: De Muzikant. Ik bespeel de piano, de trombone, de doedelzak en de trompet! TEKST DE MUZIKANT Kom op, handen in de lucht En volg de muziekfreak Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De piano Piapiapiano piano piano Piapiapiano piapiano Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De trombone Humpahumpahumpapa Humpapa humpapa Humpahumpahumpapa Humpahumpapa (Piano!) Piapiapiano piano piano Piapiapiano piapiano Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De doedelzak Nananananananananananana Nananananananananananana (Trombone!) Humpahumpahumpapa Humpapa humpapa Humpahumpahumpapa Humpahumpapa (Piano!) Piapiapiano piano piano Piapiapiano piapiano Wohwohwohwoh! (Wohwohwohwoh!) Yeahyeahyeahyeah! (Yeahyeahyeahyeah!) Uh-oh (Uh-oh!) Uh-oh (Uh-oh!) Ik ben een muzikant Ik zorg voor de muziek En ik bespeel (Ja, hij bespeelt) De trompet Tutututututututututututututututu Tutututututututututututututututu (Doedelzak!) Nanananananananananannana Nananananananananananana (Trombone!) Humpahumpahumpapa Humpapa humpapa Humpahumpahumpapa Humpahumpapapa (Piano!) Piapiapiano piano piano Piapiapiano Piapiano (Trompet!) Tutututututututututututututututu Tutututututututututututututututu Ik ben een muzikant! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Kwebbelkop
Kwebbelkop: I was Ready for this one #short #shorts

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 10

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek commentator AD Hans van Soest, onderwijswethouder Amsterdam Marjolein Moorman en theaterproducent Albert Verlinde. Met hen hebben we het over spreidingswet-draai van de VVD, over de doorstroomtoets van groep 8 en over de musical Jesus Christ Superstar.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 140

Soy wil graag meedoen aan een musical. Om te oefenen heeft hij hulp van Fenna nodig. Samen raken ze verstrikt in een piratengevecht. Fenna gaat met kinderen op zoek naar de piratenschat en laat zien hoe je een eenvoudige piratentraktatie maakt. Buurman Ron is er zeker van dat er in de zeppelin een piratenschat verstopt ligt.



Op de planken
Op de planken: Afl. 14

Rutkay Özpinar is een Turks/Nederlandse danser die steeds weer nieuwe stijlen ontdekt. Zo ook voor zijn nieuwe voorstelling Something about Something.



Wil & Tien
30+, op ons SEKSUELE HOOGTEPUNT? | S3E1 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

♥ Men zegt dat een vrouw op haar seksuele hoogtepunt zit rond haar 35ste. Inmiddels zijn we 35 en bijna 34. Wat merken wij hier van? Herkenbaar of heeft de daling na 3 kinderen en met een druk leven al ingezet? Wij bespreken het in deze nieuwe podcast! PROBEER GRATIS 800.000 LUISTERBOEKEN EN EBOOKS: www.bookbeat.nl/bookbeatwilentien?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=NL-wilentien-action-23747&utm_content=textlink-yt-offer-60d&utm_term=deal3 ♥ Met onze code bookbeatwilentien kun je nu geen 45 maar ZESTIG dagen gratis luisteren op BookBeat. In die tijd kun je heel wat luisterboeken verslinden kunnen we je vertellen. Onze favorieten passend bij dit thema? Schaamteloze Seks van Nynke Nijman Mindful en Mindblowing Seks van Jessica Graham Help mijn kind denkt aan seks van Goedele Liekens ♥ Lees hier het artikel van de Quest met meer achtergrondinformatie: Klik hier Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S ♥ Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier Gênante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! ✔ Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 18

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.