True
Lachen.TV - TV kijken via internet, de beste Lachen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

25-01-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Hans Vijlbrief over afspraken met aardbevingsslachtoffers Groningen. * Ben van der Burg en Doortje Smithuijsen over de invloed van algoritmes. * Mich Simon inspireert Rotterdamse jongeren via open podia om uit de criminaliteit te blijven. * Romana Vrede en Nazmiye Oral over Griselda.



2Doc
2Doc: Janneke begeleidt cliënten in hun laatste levensfase. Wat is het effect op haar dagelijks leve

Mensen in hun laatste levensfase kunnen het leven soms moeilijk loslaten. Janneke begeleidt cliënten in deze laatste fase. Wat is het effect op haar dagelijks leven als de dood er continu een onderdeel van is?



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 4

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 9 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 januari, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Verdeeldheid binnen de VVD. Aankomend weekend vindt het VVD-congres plaats in Noordwijkerhout. We blikken met verschillende VVD'ers vooruit. Wat vinden zij van de koers van hun partijleider? * Opstelling kabinet in conflict Israël-Hamas. De demissionaire ministers van Buitenlandse Zaken Hanke Bruins Slot en Kajsa Ollongren van Defensie zijn in Israël waar ze pleiten voor humanitaire hulpverlening aan Gaza en voor een gevechtspauze. We spreken minister Hanke Bruins Slot vanavond. * Vier jaar cel voor nationalist en Poetin-criticus Girkin. We spreken met correspondent Geert Groot Koerkamp.



Factcheckers
Factcheckers: Afl. 3

Planten groeien beter als je lief tegen ze praat. Van rozemarijnolie gaat je haar weer groeien. Je kan doodziek worden van je huisdier. Wat is waar en wat niet?





Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

De alleenstaande moeder Francis wordt horendol van haar onderbuurman Dirk. Hij zou namelijk zijn werkloods gebruiken als hangplek voor zijn vrienden. Buurman Dirk vindt het allemaal onzin. Hij vindt dat hij daar gewoon mag zitten en vindt dat de buurvrouw niet zo moet zeiken. Hoogste tijd dat Mr. Visser en Viktor afreizen naar Beverwijk om de harmonie te herstellen.



Pointer
Pointer: Gezichtsfillers worden door steeds meer mensen gebruikt, maar soms illegaal gezet. Is er ge

Fillers kun je in je gezicht laten spuiten om lijntjes en plooitjes op te vullen, of bijvoorbeeld om je lippen meer volume te geven. Steeds meer mensen gebruiken ze. Wettelijk gezien mogen alleen artsen fillers inspuiten. Toch zien ook veel schoonheidsspecialisten zonder de juiste papieren een lucratieve business in fillers. Dat is niet zonder risico, want als een filler op een verkeerde manier of plek wordt gespoten, kan dat heftige complicaties veroorzaken. Is er wel voldoende toezicht op deze praktijken?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 18

Het huurhuis van Sem en Sam in Amsterdam is gevuld met een bonte verzameling van meubels met een verhaal. Het meeste komt van het grofvuil of de kringloop. Het tweedehandsflessenkastje in de whiskeykamer heeft wel een heel bijzonder verhaal. * Sharon maakt een heerlijk kipgerecht met een sinaasappel-aardappelpuree. * Jaren geleden gooit Aad het roer om: 'Ik wil buiten in de natuur werken én in de zorg'. Inmiddels onderhoudt hij samen met een klein groepje de natuur op de Veluwe en begeleidt hij hen waar nodig. * Kunsthistoricus Geert Pruiksma is in Zwolle, waar hij een inkijkje krijgt in de bekendste toren van de stad: de Peperbus.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 9

Hope, Faith en Charity zijn bijna twee jaar en worden met de dag ondeugender. Dat is pittig voor alleenstaande moeder Tatiana. Terwijl de meisjes op de crèche zijn, laat Tatiana een symbolische tatoeage zetten. Het zijn tropentijden voor Mieke en Nick. Alles staat in het teken van de zorg voor de te vroeg geboren drieling en dochter Yara. De drieling van Kevin en Nicole wordt vier jaar. Natuurlijk wordt dat groots gevierd. Carlo en Fahishta vinden het moeilijk om elkaar nog te vinden. Terwijl hun relatie onder hoogspanning staat, zorgen ze dat het de drieling aan niets ontbreekt en ultiem kan ontspannen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 25

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Noé bouwt de spanning voor Roma langzaam maar zeker op. Maar na 24-uur samen staan ze allebei behoorlijk op springen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: De schilderijen van Jeroen Bosch zijn op detailniveau gefotografeerd. Je kunt er bijna

Maurice mag spieken bij de restauratie van een héél bijzonder kunstwerk: Het Laatste Oordeel van Jeroen Bosch. Met verschillende camera's zijn alle schilderijen van Jeroen Bosch bovendien op detailniveau gefotografeerd. Zo kun je precies zien hoe de schilder ooit is begonnen met zijn onderlaag, en kun je zelfs bijna door het schilderij heen kijken! De kassameisjes zijn dol op Jeroen Bosch-mokken en placemats.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Bij Vrouwen in Verzet wordt het verhaal van Greta Tak-Bosboom verteld. Zij sloot zich al vroeg aan bij het verzet en hielp Joodse kinderen ontsnappen. In Op Pad bezoeken we de drogende Landschotse Heide en Frans van Brabants Landschap legt uit hoe ze dit probleem aanpakken. Bij Wat een verbeelding! gaan we in openbare ruimte op zoek naar beelden in Den Haag.



De Faker
De Faker: Afl. 14

De half-Russische familie Galenkamp verwelkomt Soy Kroon bij hen thuis in Landsmeer. Ontdekt Soy wie er niet thuishoort in dit gezin?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 21

De mazelen zijn in opkomst * Wordt de consument genoeg beschermd tegen verkooppraktijken van energiebedrijven? * Kweekvleesproeverijen zijn nu toegestaan



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 18

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Bij Puck thuis wordt de elektriciteit afgesloten en ze moet haar telefoon op school oplade

Bij Puck thuis wordt de elektriciteit afgesloten en ze moet haar telefoon op school opladen. Maar dat blijkt nog niet eens het ergste.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 19 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 januari, 17:49 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: In het teken van Kinderfonds MAMAS.

In Oost-Europa bedenken ouderen allerlei manieren om warm te blijven, zoals het vullen van plastic flessen met kokend water, om daar 's nachts tegenaan te liggen, of het plakken van plastic tegen de ramen. Want de bouwvallen waarin arme ouderen wonen, bieden geen enkele beschutting tegen de kou. Tijd voor MAX slaat daarom de handen ineen met Stichting MAX Maakt Mogelijk, om samen met de kijker zoveel mogelijk huisjes en kachels te renoveren van ouderen in Moldavië, Roemenië, Albanië, Kosovo en Oekraïne. In de studio zijn te gast: Jan Slagter, dokter Ted van Essen en vrijwilliger Ingrid Rietveld.





SLAM!
SLAM!: HANDS UP 🙌 for this LEGEND @JoelCorry #shorts #remix #djset #liveset

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Joel Corry in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



Complex NL
Complex NL: LIL KLEINE documentaire, RONALDINHO ontmoeten in PARIJS en nieuw JOSYLVIO album? | Compl

In de tweede aflevering van Complex Talks blikken Mahi, Leeroy en Cry terug op de afgelopen weken, met vandaag als eerste gast Karim Flores Afifi. Zo bespreken ze de documentaire van Lil Kleine en een video waarin Jairzinho over de doorstroom van artiesten praat. Ook discussiëren ze over het belang van een goede Noorderslag recensie en bespreken ze de dikste releases van de afgelopen weken. 00:00 - INTRO 1:58 - PARIS FASHION WEEK & RONALDINHO ONTMOETEN 6:52 - PHARRELL'S NIEUWE LOUIS VUITTON COLLECTIE 09:01 - MAKEN DESIGNERS EXPRES OPVALLENDE KLEDINGSTUKKEN? 12:35 - LIL KLEINE'S DOCUMENTAIRE 22:39 - JAIRZINHO OVER DE DOORSTROOM VAN ARTIESTEN 30:55 - RELEASE RADAR (VIC9 & BIGIDAGOE, JOSYLVIO & XENO) 37:00 - HOE BELANGRIJK IS EEN GOEDE NOORDERSLAG RECENSIE? 42:47 - WELKE ARTIESTEN GAAN DIT JAAR STAPPEN ZETTEN? 47:16 - FLOWERS Complex Talks is onze eigen talkshow waarin Mahi, Leeroy en Cry om de week alles bespreken wat er gebeurt op het gebied van muziek, fashion en culture. Cry neemt jullie elke aflevering mee met de nieuwste muziekreleases en ook geven we elke aflevering iemand zijn welverdiende flowers. Verwacht meningen, uitleg en verdieping op verschillende onderwerpen! SOCIALS Mahi - Klik hier - Klik hier - Klik hier - Klik hier #COMPLEXNL Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



vThorben
vThorben: 🔴LIVE IN KLEURSTAD | Oranje Stad De GROOTSTE Maken!

Donaties zijn altijd welkom met donaties help je mij mijn streams en videos verbeteren! Klik hier Ben je niet ouder dan 18? Vraag toestemming aan je ouders! Je kan nu Lid worden van mijn kanaal! Je naam zal gekleurd zijn in de chat en mijn logo zal voor je naam staan. Ook krijg je unieke emojis erbij! check het nu uit!! Klik hier ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks gamingvideo's om 19:00 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! SUPPORT A CREATOR CODE: Fortnite: vThorben (ad) Business: vThorben@4alllevels.com SOCIAL MEDIA Instagram: Klik hier Klik hier





Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 14

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: CDA-fractievoorzitter Henri Bontenbal, Ruslanddeskundige Helga Salem

Te gast zijn CDA-fractievoorzitter Henri Bontenbal, Ruslanddeskundige Helga Salemon en schrijver en podcastmaker Kluun. Met hen hebben we het over het overvolle stroomnet in Nederland, over Igor Girkin, die verantwoordelijk is voor het neerhalen van de MH17 en vandaag voor de Russische rechter staat wegens zijn kritische uitspraken over Poetin en over Kluuns podcast Help, ik heb een puber!









Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 168

Fenna denkt dat Postbode Bert jarig is. Ze wil hem flink in de watten leggen. Maar is Postbode Bert wel jarig? Er wordt door Fenna een verjaardagsmuts geknutseld en Pierre legt uit hoe je een leuke traktatie maakt met een hoop fantasie. Soy is radeloos; hij wil graag iedereen plezieren met het uitdelen van taart. Maar hoe houdt hij iedereen tevreden als iedereen een andere smaak heeft? Raad jij wat de ballonnenman maakt van ballonnen?



Op de planken
Op de planken: Afl. 22

Danschoreograaf Christian Guerematchi, die in zijn werk de codes van het zwarte lichaam en de definities van zwarte identiteit in de westerse samenleving onderzoekt.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 24

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.