True
Lachen.TV - TV kijken via internet, de beste Lachen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

07-03-2024
Europa League
Europa League: Samenvatting AC Milan - Slavia Praag

14m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 7 maart.



Europa League
Europa League: Samenvatting Benfica - Rangers

15m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 7 maart.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 10

In een wirwar van woorden en gevoelens de balans opmaken na een turbulente jeugd, is zo makkelijk nog niet. Geestelijk verzorger Remy Jacobs doet in de kleine uurtjes van de nacht een voorzet.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Jan van Haasteren, René van der Zwet en De Puzzelpoezen over het NK Puzzelen. * Maarten van Ooijen, Saskia Belleman en nabestaanden over femicide. * Lia van Bekhoven over wat er aan de hand is met het Britse Koningshuis. * Vincent Karremans wil het aantal verkeersdoden terugdringen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Mannsverk & Hato after Ajax - Aston Villa | 'The most important thing is that we trust eac

Na afloop van de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Aston Villa reageren Sivert Mannsverk en jarige Jorrel Hato voor onze camera. Volgende week reist Ajax af naar Engeland voor de returnwedstrijd. #Ajax ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 28

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



AFC Ajax
AFC Ajax: Mannsverk & Hato after Ajax - Aston Villa | 'The most important thing is that we trust eac

Na afloop van de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Aston Villa reageren Sivert Mannsverk en jarige Jorrel Hato voor onze camera. #Ajax ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier







Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 39 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Europa League
Europa League: Samenvatting Sparta Praag - Liverpool

30m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 7 maart.



FORMULA 1
FORMULA 1: Alonso's Fastest Lap | Thursday | FP2 2024 Saudi Arabian Grand Prix

Fernando Alonso posted the fastest lap during FP2 in Jeddah. Ride onboard with him to see how he did it! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Formatie: is er nog kans van slagen? Precies een week voordat informateur Kim Putters zijn verslag af moet hebben, maken wij de balans op met politiek duider Arjan Noorlander. * Merendeel ziekenhuizen maken declaraties niet openbaar. In 2017 spraken alle ziekenhuizen af dat ze jaarlijks inzicht geven in declaraties. Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat 90 procent van de ziekenhuizen dit niet doet. * Geweldsgolf in Haïti. Haïti weet zich geen raad met het bendegeweld in het land en hoopt dat het buitenland komt helpen om de problemen aan te pakken. We spreken met bewoners in Port-au-Prince die klem zitten tussen het geweld.



Europa League
Europa League: Samenvatting AS Roma - Brighton & Hove Albion

15m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 7 maart.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Upgrading NOOB to SHOCKING GOD CONCEPT CAR in GTA 5!

Upgrading NOOB to SHOCKING GOD CONCEPT CAR in GTA 5! Today, we're upgrading from the ultimate 'noob' concept car to the most insane 'god-level' concept car of them all. We'll be working our way up by tackling a bunch of awesome challenges and figuring out what these concept cars are really all about. Enjoy the video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier



Focus
Focus: Afl. 4

We worden steeds ouder. In 2040 zal maar liefst 25% van de Nederlanders 65 jaar of ouder zijn. Maar hoe word je gezond ouder? Petra Grijzen duikt in de wereld van de 100-plussers. Wetenschappers Henne Holstege, Eline Slagboom en Rose Anne Kenny vertellen wat wij kunnen leren van deze groep ouderen en wat je zelf kunt doen om vitaal oud te worden.



FORMULA 1
FORMULA 1: FP2 Highlights | 2024 Saudi Arabian Grand Prix

Catch up with all the very best of the action from the second practice session in Jeddah as Fernando Alonso went fastest for Aston Martin, while Mercedes’ George Russell was close behind in second and reigning champion Max Verstappen in third for Red Bull Racing. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Project Dans
Project Dans: Afl. 6

De zes overgebleven danstalenten leren de African-Dancestijl aan, waarbij expert Precious Alvares zal ontdekken hoe het er met hun skills voor staat. Ze moeten heel hun lichaam in de strijd gooien, er wordt er veel gevraagd van hun motoriek. Sommige dansers komen zichzelf tegen door blessureleed en onzekerheid, maar coaches Natascha en Shaker willen niet dat ze gas terugnemen. Vakjuryleden Ed Wubbe en Jennifer Romen en de publieksjury beoordelen het resultaat. Er valt weer één danser af.



Het Roer Om
Het Roer Om

Jeroen en Daisy dromen al jaren van emigreren naar het buitenland. Ze wachten dan ook niet langer en vertrekken met hun drie jonge kinderen in een camper naar Zuid-Europa. Op zoek naar een plek om te settelen en een B&B te starten. Eenmaal daar aangekomen loopt het avontuur totaal anders dan verwacht en vragen ze zich af of ze wel de juiste beslissing hebben genomen.



Pointer
Pointer: Afl. 9

Tienduizenden voedselreclames krijgen we jaarlijks op ons afgevuurd: KFC als kerstmaaltijd op tv, Snickersrepen in onlinevideo's en Coca-Cola op reclameborden. Zeker driekwart van al die voedselreclames gaat over ongezond eten; producenten besteden er jaarlijks meer dan een miljard euro aan. Ondertussen zijn er al 2,6 miljoen Nederlanders obees en tuigt de overheid het ene na het andere leefstijlprogramma op. De roep om een reclameverbod -net als bij tabak- wordt inmiddels steeds groter, want: maakt al die verleiding gezond leven niet veel moeilijker voor kwetsbaren? Wíe zijn eigenlijk de grootste reclamemakers en willen ze ermee stoppen?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 49

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 16

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 48

In Huizen vult de creatieve Eimertje haar huurwoning met de ene na de andere verzameling. Overal staan cactussen en poppencollecties. Samen met haar drie teckels woont Eimertje tussen al haar eigenzinnige creaties. * Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een Marokkaanse tritt met een twist van linzen en meiknolletjes. * Op een prachtig landgoed in Delden vertelt hovenier Steven Oostendorp over zijn geliefde buxusplant. Hij heeft als missie deze klassieke statige plant nieuw leven in te blazen. * Duurzame lifestyle-expert Marieke gaat naar een viltfabriek in Den Haag. Daar krijgen oude bedrijfskleding en mensen een tweede kans.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Marco heeft fysiek gezien grootse plannen voor de toekomst. Anouk laat Ritchie duidelijk merken dat ze wel kansen in hen ziet, maar ze voelt toch ook een bepaalde afstand voor haar date.



PSV
PSV: Peter Bosz over Go Ahead Eagles: 'Dit is een van de zwaarste wedstrijden'

De voorbeschouwing op Go Ahead Eagles - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 67

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 29

Liveverslag van Schaatsen WK Allround & Sprint, Inzell, Duitsland.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4734

Vertaalmachines, telefoons die op commando een lekker muziekje afspelen, robotstofzuigers: het is allemaal AI. Maar wat is dat? Tirsa komt daarachter door te voetballen met een robot. Donnie en Chelsey proberen AI in te zetten voor goeie cijfers op school.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In De Strijd om de Havenstraat spreken we met een aantal oudgedienden van het terrein. Het Havenstraatterrein is al meer dan honderd jaar een plek voor industrie, nijverheid, ambacht en kunst. Bij Flevoland in Libanon spreekt verslaggever Jaap van den Biesen met Esther Shoorel, die onderzoekt hoe het collectief geheugen van Libanon werkt.



De Faker
De Faker: Afl. 44

De familie Bynoe verwelkomt Tatum Dagelet bij hen thuis in Duiven. Ontdekt Tatum wie haar in het ootje neemt?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 57

Update formatie * AI is seksistisch * Wat leveren onderzeeërs ons eigenlijk op? * Omstreden bezoek Israëlische president Herzog zondag bij de opening van het Nationaal Holocaustmuseum



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 48

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Gio
Gio: DIT WORDT ONZE NIEUWE BADKAMER! PRACHTIG😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Buren reageren op de dodelijke steekpartij die Den Haag vanochtend heeft opgeschrikt. Een 62-jarige man komt daarbij om het leven. En een Noord-Hollands dorp zit met een groot raadsel, bij een gesloten dierenopvang zijn vijf raskatten gedumpt.



Brugklas
Brugklas: Afl. 94

Ryan wordt voor racist uitgemaakt omdat hij af en toe met Liza praat, die een nogal aparte mening heeft. Ryan denkt dat hij Liza misschien kan helpen van die ideeën af te komen, maar dat loopt anders dan verwacht.



PSV
PSV: PLAYER FOCUS 👁 | Luuk de Jong ©🔥

All eyes on Luuk de Jong during PSV - Feyenoord. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Vita Cleo
ELISE VERRASSEN OP IBIZA! | VITA CLEO VLOG #157

In deze vlog verras ik Elise op Ibiza voor haar verjaardag. Ze had dit echt nooit verwacht, zo leuk! Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



FORMULA 1
FORMULA 1: "It's like Mario Kart!" 😅 #shorts

Charles Leclerc encountered some plastic bags on the track during FP1 of the 2024 Saudi Arabian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Now THAT was close! 💥💨 #shorts

Lance Stroll had a close call during FP1 of the 2024 Saudi Arabian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 47

Harry de Winter overleed een jaar geleden. Edwin Gitsels was jarenlang de eindredacteur van het programma Wintertijd en schreef een biografie over Harry: Lang Verhaal Kort. * Wouter Vogel maakte de documentaire FC Banlieue, waarin gekeken wordt wat er gebeurt als je een amateurteam een seizoen lang laat steunen door datawetenschappers en experts uit de professionele voetbalwereld. * Juliette Verhoeven van Save the Children vertelt tegen welke problemen hulpverleners aanlopen in Gaza: hoe is de situatie daar nu? * Het 30 jaar oude nummer Where is the love wordt heruitgebracht in een nieuw jasje door Django Wagner en New Timeless. Ze treden op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 7

Het ziet ernaar uit dat Anna's doorzettingsvermogen om Bates uit de gevangenis te krijgen eindelijk wordt beloond. Sybil krijgt weeën. Er is onenigheid over wie haar zal helpen bij de bevalling.



FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Saudi Arabian Grand Prix

Starting round 2 of the Formula 1 2024 season, drivers gear up for the first practice in Saudi Arabia. Max Verstappen charged ahead, who was closest ahead of Fernando Alonso and teammate Sergio Perez. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 66

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Feyenoord
Feyenoord: What a save 🤯

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Complex NL
Complex NL: WILLEM over SPUUG VAN GOD, de DOOD van BIGIDAGOE, JOOST KLEIN & de COMEBACK van QLAS | C

In de vijfde aflevering van Complex Talks hebben Mahi, Leeroy en Cry een legend in de building. Niemand minder dan Willem schuift aan om het te hebben over zijn project ‘Spuug van God’ en meer. Ze staan o.a. stil bij het overlijden van Bigidagoe, bespreken Joost Klein’s Songfestival inzending en gaan dieper in op Willem’s solocarrière. 00:00 - INTRO 1:20 - Bigidagoe's dood 8:11 - Ronnie Flex kondigt nieuw album aan 17:05 - Joost Klein verbreekt streamrecord met Eurovisie Songfestival inzending 30.40 - Adje - Authentic 35.24 - Qlas - Healing 37:10 - Jandro - Alpha 52:50 - Willem - Spuug Van God 53.00 - Betekenis van 'Spuug Van God' 1:11:16 - The Opposites vs. Willem 1:15:10 - Hoe kijkt Willem naar de doorstroom van de artiesten? 1:22:25 - FLOWERS Complex Talks is onze eigen talkshow waarin Mahi, Leeroy en Cry om de week alles bespreken wat er gebeurt op het gebied van muziek, fashion en culture. Cry neemt jullie elke aflevering mee met de nieuwste muziekreleases en ook geven we elke aflevering iemand zijn welverdiende flowers. Verwacht meningen, uitleg en verdieping op verschillende onderwerpen! SOCIALS Mahi - Klik hier Cry - Klik hier Leeroy – Klik hierKlik hier #COMPLEXNL #WILLEM Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier





vThorben
vThorben: 1000 Meter Jump Naar Beneden! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar 1000 Meter Jump Naar Beneden! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier







Nienke Plas
Broertjes instinct komt hier tot uiting! #352 By Nienke Plas

Hongaarse punt, visgraat, Spaanse punt 😉 Zoveel vloer mogelijkheden bij Laminaatplaza! #ad Check hier hun Instagram: Klik hier hun website: Klik hier van onze vloer: Klik hier NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: LEUKE DINGEN PLANNEN MET OMA! ❤️ #3858

Deze video bevat een samenwerking met 402 AutoMotive - Hart voor Auto's Showtime. Bestel je tickets via: Klik hier kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Boos
Assaad Bouw BV: daken verwoest, plafonds ingestort en tienduizenden euro's aan schade | BOOS S10E16

Lekkages, afgewaaide dakpannen of een ingestort plafond. Deze week een verhaal over een aannemer die meer schade aanricht dan dat hij repareert. Het overkomt Marius zodra hij aannemer Yousri Assaad, van Assaad Bouw B.V., inschakelt om zijn dak te laten renoveren. Maar van dat renoveren komt weinig terecht. Er is alleen maar schade aangericht waarbij de kosten voor de herstelwerkzaamheden inmiddels tot in de duizenden euro's oplopen. En Marius is niet alleen: meerdere mensen zijn getroffen door de ondeugdelijke werkzaamheden van Assaad Bouw B.V.. Hoewel meneer Assaad belooft de schade te herstellen, komt hij enkel met loze excuses of geeft hij gewoon niet meer thuis. Herken jij dit verhaal en wil je stappen ondernemen tegen Assaad Bouw B.V.? Meld je dan bij ons. Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton Claims FIRST-EVER Saudi Pole Position 👀 #shorts

Lewis Hamilton claims the first-ever Saudi Arabian Grand Prix pole position as he looks to fight back against Max Verstappen in the drivers' championship in 2021. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Lucilla oefent haar balletsprong op het zand in Dubai 😇🆎👍 #shorts #debellingas

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 12

Debat over islamisering van Nederland, kun je in ons land nog vrijuit christen of Jood zijn en wordt Trump opnieuw president van de VS? Met gemeenteraadslid FVD Arnhem Gino Luurssen, parlementslid Vlaams Belang Sam Van Rooy, islamitische-jongerenwerker Chadi Akdah, voormalig Europarlementariër PVV Lucas Hartong en columniste Opiniez Maaike van Charante.



scHeerenveen
scHeerenveen: ❤️ 𝐖𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐬𝐲𝐧𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦𝐝𝐚𝐠: Hidde in het Abe Lenstra stadion

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen PEC Zwolle in het teken van Wereld Downsyndroomdag. ESPN maakte in samenwerking met de Vriendenloterij deze prachtige video van de dag van Hidde, die mee mocht lopen met zijn favoriete speler Sven van Beek, de wedstrijd mocht volgen vanuit een skybox en meeliep met de ereronde na de wedstrijd. #voetbalgeeft



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 44

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn oorlogsverslaggever Hans-Jaap Melissen, Tweede Kamerlid GroenLinks-PvdA Habtamu de Hoop en boerin Annemiek Koekoek. Met hen hebben we het over de oorlog tussen Israël en Hamas, over de onrust over het openbaar vervoer en over de stapeling van regels voor boeren.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 28

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 4

Sam heeft beloofd de planten van Meneer Humeur water te geven. Sam gaat met Julia naar zijn appartement en ze komen erachter waarom Meneer Humeur zo teruggetrokken is.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 66

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 48

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.