True
Lachen.TV - TV kijken via internet, de beste Lachen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-03-2024


Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Helga Salemon, Wouter de Winther en Caroline van der Plas over Russische inmenging in Nederland. * Merel van Rooy en Mario van der Meer over misstanden in het verkeersboetebeleid. * Lia van Bekhoven over de nieuwe Netflix film Scoop. * Willem Greve en Louis Koninckx over de ruitersport.





2Doc
2Doc: Afl. 20

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken: het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma's en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt. Filmmaker, Emmy Award- en BAFTA-winnaar Joost van der Valk (Satudarah - One Blood) volgde hem in deze laatste periode in zijn kielzog en documenteert zo hoe Van Wessel de oorlog via ontmoetingen en interacties met Oekraïners beleeft en vastlegt.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 39

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 54 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Nederlandse politici betaald door Moskou? Een vanuit Praag opererende pro-Russische nieuwssite - Voice of Europe - met vooral pro-Russisch nieuws, is ontmanteld. Doel was om de komende Europese Verkiezingen te beïnvloeden, zegt de Tsjechische geheime dienst. * Veertig dagen na dood Navalny. Op verschillende plaatsten in Moskou zijn er bijna wekelijks manifestaties voor steun aan politieke gevangenen. Een vorm van zwijgend verzet, die zeker niet zonder gevaar is. * De Nederlandse én Ierse stier van Potter. Vanaf eind deze maand kunnen bezoekers live het onderzoek en de restauratie van De stier (uit 1647) van Paulus Potter meemaken.



Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 6

Nochtli is bij het grote publiek bekend als online creator. De Mexicaans-Nederlandse dame heeft jarenlang de straten bewaakt in het blauw als politieagente, maar koos er acht jaar geleden voor om meer kleur te gaan dragen. Met een gigantisch succesvol fitnessimperium is dat geen verkeerde keuze gebleken. Ook in de liefde bleek ze geen blauwtje te lopen en is ze samen met haar Jeremy. Tel daar bijna 1 miljoen volgers bij op en haar leven lijkt zo perfect. Toch was dat in Nochtli's jeugd wel anders. Ze werd ernstig gepest en verloor haar moeder op jonge leeftijd.



Toren C
Toren C: Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in de huid van zo'n 40 verschillende personages; een kan

Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in de huid van zo'n veertig verschillende personages die Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties. Op de 12e verdieping is het ziekenhuis waar patiënten met bed en al het trapgat in worden gereden. Jezus verschijnt eindelijk op kantoor, maar verlossing blijft uit. Els krijgt een Chippendale cadeau. Gebitsprotheses blijven aan toffees hangen en veel te kleine lingeriesets hebben gênante gevolgen. Vluchtelingen zijn welkom, Sinterklaas trouwens ook, vrouwen in de overgang worden met auto en al het kanaal in geduwd. Bovendien is het nationale lipleesdag op kantoor.



FORMULA 1
FORMULA 1: 🔥 WOW!! One Of The Greatest Ever Races By Kimi Räikkönen! #shorts

Relive one of Räikkönen's best ever races at the 2005 Japanese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #KiitosKimi



Focus
Focus: Afl. 7

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: het overlijden van een dierbare. En ook al is dit ingrijpend, de meeste mensen hebben geen professionele hulp nodig bij hun verwerking. Maar als de rouwreacties zo heftig zijn dat het dagelijks functioneren wordt beperkt, spreken we van een rouwstoornis. Uit onderzoek blijkt dat erover praten of het van je afschrijven kan helpen, maar er zijn ook fascinerende nieuwe technieken voor rouwverwerking. Zo kun je een deepfake laten maken van een overleden dierbare en daarmee communiceren. Petra Grijzen ondervindt hoe dat voelt, als ze haar overleden oma voor het eerst sinds haar dood weer 'spreekt'.



Pointer
Pointer: Afl. 12

Een speciale regeling moet gedupeerden van de toeslagenaffaire helpen bij een nieuwe start. Maar wie bij de gemeente aanklopt voor hulp, moet vaak lang wachten. Hierdoor loopt het vertrouwen in de overheid opnieuw een deuk op. Ook zorgen grote verschillen tussen gemeenten voor veel frustratie. Waarom betaalt de ene gemeente een hele verbouwing en de andere gemeente niet eens een nieuwe stoel? Maakt deze goedbedoelde regeling de kloof tussen burger en overheid niet juist groter?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 64

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Passion
The Passion: Afl. 2

Vooruitblik op de veertiende editie van dit grote muzikale paasevenement, live vanuit Zeist. Het thema van dit jaar is: Ik geloof in jou. Jezus' verhaal van geloof, hoop en liefde inspireert ons om het goede te doen en naast elkaar te staan.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 24

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



First dates
First Dates: Afl. 12

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



Gio
Gio: NIET EMOTIONEEL WORDEN! ZE WIL HIERDOOR NAAR HUIS💔🥲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 63

The Passion is vanavond in Zeist, onder andere in de tuin van Slot Zeist. Renate en Kees zijn verbonden aan dit historische park en laten de prachtig aangelegde Engelse tuin omringd door oude beuken zien. Hier is het heerlijk wandelen langs oude beuken, wilgen en cipressen. * Ook Sanul en Denise tonen hun huis in dit dorp, waar zij veel kleur hebben toegevoegd. En dat alles begon met een betoverende muurschildering. * Menig paasontbijt zal vergezeld gaan met Engelse scones en clotted cream. Chef-kok Sharon bezoekt de familie Van Middelaar die deze romige lekkernij op Hollandse bodem maakt.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 42

Jörgen Raymann zit aan Sophies rechterhand. * Wat begon als een normaal debat in de Tweede Kamer ontaardde in bedreigingen vanuit FvD-leider Thierry Baudet richting Jesse Klaver van GroenLinks-PvdA. We bespreken de banden tussen Rusland en Nederlandse politici met Jesse Klaver en journalist bij De Groene Amsterdammer Coen van de Ven. * Oorlogsfotograaf Eddy van Wessel en filmproducent Joost van der Valk over de bekroonde documentaire Eddy's oorlog. * Kees van der Spek en Jet Berkhout over de Matthäus-Passion, het muzikale passieverhaal van Johann Sebastian Bach. * Dutch Baroque Orchestra sluit af met de beroemde aria Erbarme dich.



vThorben
vThorben: Ik Laat Jessy GTA Verwijderen Door Deze Actie.... (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Ik Laat Jessy GTA Verwijderen Door Dit..... (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 88

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Maiki begint undercover aan zijn date met Simone en bezorgt haar een mooie bos bloemen en flink wat verwarring. Lachen houdt je jong maar dat is misschien niet de bedoeling. Dennis is letterlijk voor zijn romantische leven getekend. Het lot heeft deze singles eerder bij elkaar gebracht, Laura heeft Dennis zien shinen bij een concert.



AFC Ajax
AFC Ajax: SPECIAL | Ajax Legends in Liverpool 🌟

Op uitnodiging van Liverpool reisden de Ajax Legends af naar Engeland voor een duel met de legends van Liverpool op een volgepakt Anfield. Het werd een prachtige trip met een bijzonder weerzien tussen oud-spelers, mooie treffers en fraaie exclusieve beelden. #Ajaxlegends ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE WIELEN VAN DE BUS | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters |

#shorts van het kinderliedje: De wielen van de bus gaan rond en rond… Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van DE WIELEN VAN DE BUS De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden De deuren van de bus gaan open en dicht Open en dicht, open en dicht De deuren van de bus gaan open en dicht Als de bus gaat rijden De lampen van de bus gaan aan en uit Aan en uit, aan en uit De lampen van de bus gaan aan en uit Als de bus gaat rijden De mensen in de bus gaan op en neer Op en neer, op en neer De mensen in de bus gaan op en neer Als de bus gaat rijden De wissers van de bus gaan heen en weer Heen en weer, heen en weer De wissers van de bus gaan heen en weer Als de bus gaat rijden De toeter van de bus zegt toet-toet-toet Toet-toet-toet, toet-toet-toet De toeter van de bus zegt toet-toet-toet Als de bus gaat rijden De bel in de bus doet tring tring tring Tring tring tring, tring tring tring De bel in de bus doet tring tring tring Als de bus moet stoppen De deuren van de bus gaan open en dicht Open en dicht, open en dicht De deuren van de bus gaan open en dicht Als de bus gestopt is De buschauffeur zegt dag allemaal Dag allemaal, dag allemaal De buschauffeur zegt dag allemaal Als hij weer gaat rijden De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond, rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4737

AI's bepalen mede wat jij te zien krijgt op social media apps, in zoekmachines en op videoplatforms. Tirsa zoekt uit hoe dat werkt en gaat naar een school waar ze deze techniek heel anders inzetten. In de sketch bezoeken kinderen uit de toekomst een museum en daar ontdekken ze iets geks.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 36

In De Strijd om de Havenstraat doet de Raad van State eindelijk uitspraak over het Havenstraatterrein. In cultuurmagazine Route C: Cabaretduo De Blauwe Vinkjes.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 14

Dorian Bindels en Stephanie van Eer nemen het op tegen Rein van Duivenboden en Sterre Koning.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 75

In ruim 400 woonwijken ligt tot 10.000 kilo vuurwerk opgeslagen: 'Dat is 400 keer heel gevaarlijk' * Nieuwe Europese wet verplicht bedrijven verantwoordelijkheid te nemen over hun volledige productieketen * Voice of Europe



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 63

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 64 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 109

Meike vindt het flauw dat niemand met Tom om wil gaan omdat hij anders ruikt, namelijk naar boerderij.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 62

Abbie Vandivere en Jolijn Schilder vertellen over het onderzoek en de restauratie van het schilderij De Stier van Paulus Potter, dat live te volgen gaat zijn in het Mauritshuis. * Bastiaan Ragas over de echte betekenis van Witte Donderdag. * Er is een manier gevonden om bij muizen veroudering tegen te gaan. Andrea Maier vertelt of dit toepasbaar zou kunnen zijn op mensen. * Jerzy Soetekouw geeft tips hoe je uit de schulden kunt komen. * Roos Schlikker en Malou Holshuijsen interviewen in hun podcast Dit komt nooit meer goed mensen die dit daadwerkelijk dachten. Er verschijnt een boek over de momenten dat Roos en Malou dit zelf hebben ervaren.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 8

Robert moet afreizen naar Amerika omdat Harold, de broer van Cora, in de problemen zit. Robert is boos, maar gaat toch. Mrs Hughes probeert ervoor te zorgen dat Bates niet mee hoeft te gaan, zodat hij bij Anna kan blijven.





FORMULA 1
FORMULA 1: 🎉 Aguri Suzuki Home Podium in 1990 #shorts

Japanese driver Aguri Suzuki gets 3rd place in the 1990 Japanese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 87

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



EnzoKnol
EnzoKnol: IK BEN VANDAAG AANGEREDEN.... #3880

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
HOME (under construction) TOUR #358 By Nienke Plas

De volgende keer dat ik terugkom is het huis helemaal af en het klimaat gelukkig óók gestegen! (En een beter logeerbed, hoop ik 🤣) MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Vitesse
Vitesse: OP DE BRES | Brendan Davids 💛🖤

Brendan Davids helpt al tien jaar lang mee met het maken van de sfeeracties. Ieder spandoek heeft zijn eigen unieke verhaal of betekenis. We spreken hem over zijn mooiste herinneringen. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 18

Asielmachine COA verslindt miljarden belastinggeld. Wolf in NL: plaag of zegen? Dierenleed Oostvaardersplassen. Met voormalig Agractie-voorman Bart Kemp, Tweede Kamerlid PVV Dion Graus, gemeenteraadslid Apeldoorn (BVNL) Antoon Huigens. emeritus hoogleraar Paul Cliteur en voorzitter stichting Hart voor Dieren Oostvaardersplassen Eddy Nagel.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 59

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter van VNO-NCW Ingrid Thijssen, directeur Stichting Toekomstbeeld der Techniek Rudy van Belkom en presentator KRO-NCRV Klaas van Kruistum. Met hen hebben we het over een flinke financiële impuls voor de regio Eindhoven; houdt dit ASML in Nederland?, over de lancering van De Toekomst Kamer en over The Passion.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Ochtendritueel “Alles waar ik nooit aan toekwam, doe ik nu in 2 uur” | #11 Van Stru

We zijn er al jaren door gefascineerd: het ochtendritueel. Want als succesvolle mensen het doen, willen wij het ook kunnen. Als je het slim aanpakt, dan doe je alles wat je fit en gelukkig maakt nog voordat je goed en wel ontbeten hebt. Maar je moet er wel wat voor over hebben… vroeg opstaan! Hoe doe je dat? En wat maakt dan een succesvol ochtendritueel? In aflevering 11 delen wij de methoden van experts, we geven tips over hoe het jou ook kan lukken om vroeg op te staan, en wat ons meest succesvolle ochtendritueel is. *WIN! We geven samen met KOSMOS Uitgevers 3x het geweldige boek ‘Miracle Morning’ weg! Laat even in de comments weten wat je gaat doen als je eerder opstaat, waardoor je leven verbeterd! We kiezen op 10 april de winnaar. Hier lees je meer over Miracle Morning: Klik hier videoserie maakte Sanny over ochtendrituelen: The 5AM Club: Klik hier relaxed ochtendritueel MET PEUTERS: HET KÁN! | Sanny zoekt Geluk Klik hier ochtendritueel van 9 jaar geleden: Klik hier





AFC Ajax
AFC Ajax: Voetbal geeft ♥️⚽ | Brian Brobbey bezorgt Sem een onvergetelijke ervaring 🫂

Ajax, de Eredivisie en de VriendenLoterij werkten samen om Sem zijn droom in vervulling te laten gaan. De jonge fan ontmoette zijn grote held Brian Brobbey en beleefde samen met hem onvergetelijke dagen. #Vriendenloterij ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 19

Sam is ervan overtuigd dat Julia zijn oudere broer Daan leuker vindt. Hij probeert te veranderen zodat ze hem stoerder vindt, maar wil Julia dat wel?



Ezel Chiel
Ezel Chiel: Afl. 9

Chiel luistert naar het bijzondere verhaal van Pasen, over Jezus die doodgaat en weer levend wordt.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: “Alles waar ik nooit aan toekwam, doe ik nu in 2 uur” | Podcast #11 Van Struikelen

Als je het met aandacht inricht kan het je leven veranderen: je ochtendritueel. En dan bedoelen we het moment vóórdat de hele riedel start van het aankleden, ontbijten, lunch klaar maken en op tijd de deur uit. Sanny (zoekt Geluk) en Jorg delen in aflevering 11 de methodes van experts, inclusief de manieren hoe het jou ook kan lukken om wél eerder op te staan en hoe ons ochtendritueel de afgelopen jaren is veranderd. WIN! We geven samen met KOSMOS ook 3x het boek ‘Miracle Morning’ weg! Laat even in de comments weten wat dat ene ding is dat je gaat doen als je eerder opstaat, waardoor je leven beter wordt. We kiezen op 10 april de winnaar.



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 19

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 87

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.